2011. szeptember 30., péntek

Anthony Kemp - Sas Békeévek vad háborúi - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az 1941-ben alapított SAS a mai napig a legmegbecsültebb és legrettegettebb elit alakulat a világ katonai közvéleménye szerint. Anthony Kemp úttörő ezredtörténete megismertet minket a csapat útjával a malájföldi és borneói dzsungelháborútól elindulva egészen a falklandi és az Öböl-háborúig.
Józanul szembesülünk a terrorizmus megjelenésével bekövetkezett változásokkal, melyek az ezredet az lRA és minden más terrorista rémévé tették, a világot viszont kevésbé biztonságos lakóhellyé. Végül, de nem utolsósorban, váratlan ajándékot is kapunk: a könyv elolvasói ezentúl valahányszor akciófilmet néznek, jókat derülhetnek. A SAS kiválasztási és kiképzési módszerei ugyanis nyilvánvalóvá teszik, hogy az alkalmasság megállapításánál nem a duzzadó izmok mérete és az agresszivitás a mérvadó, hanem a higgadt helyzetfelismerő és problémamegoldó képesség. Akit a valódi kommandókatonák élete és szolgálata érdekel, annak ajánljuk ezt a könyvet.
 
A könyv átvehető személyesen a Bp. XIV. ker Gyarmat utcában, a Városligetben, vagy előre utalás után, postai küldeményként.
 


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 12:18
. Anthony Kemp - Sas Békeévek vad háborúi - Jelenlegi ára: 1 500 Ft