2012. január 29., vasárnap

Exkluzív olasz velúrbőr csizma. Full extrás! 39-es - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Exkluzív olasz velúrbőr csizma egyedi dizájnos díszítéssel
Egy nagyon drága, exkluzív olasz bőr cipőboltban vettem ezt a csizmát 1-2 éve a belvárosban. Az eredeti ára 30 000Ft volt. Most akár 5000Ft-ért a Tied lehet!
Dögös csajoknak ajánlom, akik szeretik az extravagáns, egyedi cuccokat, amik egyben képviselik a nőiességet és a vagányságot. Magyarán: bombázókak ajánlom bevetéshez!
A csizma adatai:
Kérlek mindent olvass el figyelmesen és alaposan, hogy jól ismerd a terméket, mielőtt licitálsz rá. Ha további kérdésed lenne, ne habozz feltenni, szívesen válaszolok!  
Mérete: 39-es
Belső talphossz: sajnos nem tudom mérni, csak kívülről. Az orr végétől a sarokig "légvonalban" 25. 5cm
Anyaga: kívül velúr bőr, belül sima bőr, a talpa kívülről műanyag
Színe: fekete
Dizájn: Enyhén kerekített hegyes orrú, kecses, nőies fazon, tűsarokkal. A csizma külső felén sötétszürke fém karikák és fekete hosszú rojtok dekorálják, valamint egy vastag, szürke cérnával X formában varrt rész. A belső oldalon cipzáros.
Állapota: alig hordtam, ez látszik a talpak és a sarkak állapotán. Sarkaltatni még nem kell. Az elején az orr nem sérült, nincs lerúgva, tökéletes állapotban van.  
Hiba: a sarkakon lerúgtam a fekete bevonatot hátul, így ott fehér foltok láthatók, ezt fotóztam. Nem olyan feltűnő és fekete cipőkrém bevetésével ideiglenesen orvosolható a hiba.  
Sarokmagasság hátulról mérve: 9. 3cm
Szárhossz hátulról, a sarok feletti résztől mérve: 28-29cm
Szárbőség legfelül: 2x18. 5cm. Ez egy normál bőség, nagyon vastag vádlira nem ajánlom, de kicsit izmosra simán.  
--------------------------------------------------------------------------------------
Fizetés/Átadás/Szállítás:
Személyes átvétel a XI. kerületben lehetséges a lakcímemen, a 7-es busz végállomásának a közelében. Jöhetsz a hét bármely napján délelőtt vagy délután, csak előzetes egyeztetés szükséges. Munkanapokon munkaidőben vagy közvetlenül utána az Oktogonon tudok biztosítani átadást. És amennyiben 10 000Ft felett kel el a csizma beviszem Neked a belvárosba is, szóba jöhet a Deák tér, az Astoria és a Blaha Lujza tér, valamint a Gellért tér és a Móricz Zs. körtér. Szatyorban adom át, a doboza már nincsen meg.
Posta: előre utalással fizethetsz, a csizma árát és a postaköltséget is át kell utalnod. A pénz beérkezéséről sms-t kapok, innentől maximum 3 munkanapon belül postára adom Neked csomagként a csizmát.  
Lehetőség van rózsaszín csekkes fizetésre is, de ennek a plusz költségét a vevő állja.
Garanciát nem tudok vállalni és a csizmát cserélni nem tudom, mert ez az egy van belőle. Ezért tettem fel rengeteg infót és képet, nézz meg és olvass el mindent alaposan!
-----------------------------------------------------------------------------------
Rólam: 100% pozitív eladó vagyok, eddig mindenki elégedett volt velem, akár vásárló, akár eladó voltam, akár céges, akár magán üzletről volt is szó. Ellenőrizhetsz, kattints a felhasználó nevemre! : )
Hiszem, hogy a jó üzlet titka a kölcsönös elégedettség!



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-16 09:00
. Exkluzív olasz velúrbőr csizma. Full extrás! 39-es - Jelenlegi ára: 5 000 Ft