2011. július 22., péntek

Mario Party 8 Wii

Mario Party 8 Wii
Leírás:

A legnépszerűbb vízvezeték-szerelő a világ vissza -, és ő hozta vissza az összes barátja!

A nyolcadik alkalommal felkéri Mario akár 4 játékos egy izgalmas multiplayer party. Garancia óra szórakozás volt, összesen öt eredetileg játék világát, izgalmas esemény mezők és ötletes rövidítések. Ezek kiindulópontja a több mint 60 új minigames ahol mérni a nyüzsgő party élet együtt. Ez az, ahol a Wii, Mario Party ünnepli premierjét ezzel részben az előnyöket az innovatív Wii Remote különböző módon teljes.

Miután minden egyes befejezett kör játszik kártyát kap, szemben a számos extrával, beleértve az új mini-játékokat lehet kereskedni, így hosszú idő, hogy felfedezzék mindig új dolgokat. A külön kis extra játékok, az egyéni létre, Mii karaktert a játékosok ellen, a 14-Mario karakter, köztük első alkalommal a Hammer Brothers és a bakik versenyezni.

Abban az esetben, ha játékos csak hús-vér kézzelfogható és azok a játékosok, mint egy magányos harcos ellen, virtuális ellenfelek 1-3 és így az ingyenes játék fifth tábla, amely kezdetben zárva az elején.

Nem számít, hogy a Shy Guy csoda vonat, Koopas város mogult a DK trópusi trónra, Goombas Pacific Bridge, King Boo Huus Horrorhof vagy Bowser acél csillag - a Mario Party sorozat a folytatásban elsajátította a Wii bravúrral, ezért minden társasági összejövetelen . A játék előtt vásárolt mintegy 3 hét, és tartalmazza a kis nyomokban használja. Ilyenkor fel kell hívni, ha nem volt érdekelt, és ezután küldjön e-mailt.
Ár: 25 EUR